Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermer duvar görmek

Rüyada mermer duvar görmek

Rüyada mermer duvar görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, dikkat çekeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, parasının ve malının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada mermer duvar gördüyseniz:

  • Tamamen sona ermiş konuları canlandırmak veya onarmak için gereğinden fazla gayret gösterebilirsiniz.

Rüyada mermer duvar görmek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mermer heykel görmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına işarettir.

Rüyada mermer taş görmek rahmete vesile olacak gelişmelere, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, ün yapmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada mermer koltuk görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil mermer görmek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine rivayet eder.

Rüyada mermer görmek şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı mermer görmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına delalet eder.

Rüyada mezar mermeri görmek neşeli zamanların yaşanacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments