Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermer taş görmek

Rüyada mermer taş görmek

Rüyada mermer taş görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada mermer taş gördüyseniz:

  • Sabah saatlerindeyse sizi herhangi bir sorumluluk altına sokabilecek şeyleri kabul etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada mermer taş görmek muradına ereceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, daha fazla para kazanacağına delalet eder.

Rüyada mermer taşı görmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına işaret eder.

Rüyada mermer mezar taşı görmek iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına rivayet eder.

Rüyada mermer döşemek çok kolay bir hayatı olacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada mermer yol görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada mermer almak sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermer oda görmek gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, sorunlarının birken beş olacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mermer yemek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, malından ve parasından olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments