Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz mermer görmek

Rüyada beyaz mermer görmek

Rüyada beyaz mermer görmek başarısının yükseleceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına delalet eder.

Rüyada beyaz mermer gördüyseniz:

  • Bazı konularda sular ısınıyor olabilir.

Rüyada beyaz mermer görmek her daim Allah yolunda olacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına inanılır.

Rüyada beyaz mermer merdiven görmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, onu uyaracağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mermerin kırıldığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada mermer fabrikası görmek mesleğinde uzmanlık yapacağına, dargınların barışacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada mutfak mermeri görmek yeni işlere atılacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermer bina görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine inanılır.

Rüyada mermer kırılması görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına delalet eder.

Rüyada mermer parçaları görmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments