Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah mermer görmek

Rüyada siyah mermer görmek

Rüyada siyah mermer görmek sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah mermer gördüyseniz:

  • Sizi yeni bir yöne yönlendirecek planlar yapabilirsiniz.

Rüyada siyah mermer görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada mermer ev görmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada mermer heykel görmek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine delalet etmektedir.

Rüyada mermerde yürümek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mermer silmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mermeri kırmak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine işarettir.

Rüyada mermer hamam görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada mermer banyo görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, dostlarıyla bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments