Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar mermeri görmek

Rüyada mezar mermeri görmek

Rüyada mezar mermeri görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar mermeri gördüyseniz:

  • Diğerlerinin endişe veya kaygılarınızı görmesi gerekmiyor.

Rüyada mermer mezar taşı görmek sorunlarını teker teker aşacağına, maddi sorumluluklarının artacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına tabir olunur.

Rüyada mermer mezar görmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına işarettir.

Rüyada mermerden mezar görmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına işaret eder.

Rüyada mezar mermeri görmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mermer hamam görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına yorulur.

Rüyada mermer ocağı görmek elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işarettir.

Rüyada mermerin kırıldığını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mermer yol görmek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments