Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermer görmek

Rüyada mermer görmek

Rüyada mermer görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, esenlik bulacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, geri plana düşeceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına inanılır.

Rüyada mermer gördüyseniz:

  • Belli sözler vermeden veya anlaşmalar yapmadan önce seçeneklerinizi gözden geçirmelisiniz.

Rüyada mermer parçaları görmek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mermer ocağı görmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, insanlara öncülük edeceğine inanılır.

Rüyada kırık mermer görmek bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, dinini yaşayacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı mermer görmek rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada mermer eşik görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermer zemin görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, hastalıklarının son bulacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada mermerden mezar görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına tabir olunur.

Rüyada mermer duvar görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments