Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık mermer görmek

Rüyada kırık mermer görmek

Rüyada kırık mermer görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına inanılır.

Rüyada kırık mermer gördüyseniz:

  • Yalnız olanlar yeni birileriyle duygusal paylaşımlar yaşayabilirler ya da ilişkisi olanlar sevdikleri kişilere daha da fazla bağlanabilirler.

Rüyada kırık mermer görmek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mermer yol görmek işyerini kapatacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada mermer merdiven çıkmak yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada mermer merdiven yıkamak büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine alamet eder.

Rüyada mermer mezar görmek kazancının artacağına,, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine işarettir.

Rüyada renkli mermer görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına delalettir.

Rüyada mermer ev görmek ileride çok zengin biri olacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada mermer silmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments