Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı mermer görmek

Rüyada kırmızı mermer görmek

Rüyada kırmızı mermer görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine, ibadete ağırlık verileceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı mermer gördüyseniz:

  • bir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Rüyada kırmızı mermer görmek çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine alamet eder.

Rüyada mermer ocağı görmek çok hayırlı günler görüleceğine, yapılan ahlaksız davranışlara, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mermer lahit görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya alamet eder.

Rüyada mermer bina görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mermer heykel görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mermer masa görmek kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına rivayet eder.

Rüyada mermer çeşme görmek sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mermeri kırmak hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, moral bozukluğu yaşanacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments