Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermer eşik görmek

Rüyada mermer eşik görmek

Rüyada mermer eşik görmek bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına işaret eder.

Rüyada mermer eşik gördüyseniz:

  • Duygularınızı göstermek için biraz daha beklemelisiniz.

Rüyada mermer eşik görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kapı eşiği görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı eşiğinde oturmak bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, bir bebek sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı eşiğinde yılan görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı eşiğinde uyumak çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine yorulur.

Rüyada kapı eşiğine oturmak iş hayatında çok büyük kar edileceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada kapı eşiğinden geçmek iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşikte yatmak sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments