Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermer ocağı görmek

Rüyada mermer ocağı görmek

Rüyada mermer ocağı görmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, parasız kalmaya, onunla bir ömür mutlu olacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, takdir edileceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mermer ocağı gördüyseniz:

  • Panik olmamanız durumunda olayları yararınıza olacak şekilde kullanabilirsiniz.

Rüyada mermer ocağı görmek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, moral bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mermer heykel görmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mermer görmek özel hayatının renkleneceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüyada mutfak mermeri görmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine delalettir.

Rüyada mermer duvar görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, alım gücünün artmasına inanılır.

Rüyada mermer silmek maddi anlamda güçleneceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mermer mezar görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine yorulur.

Rüyada mermerin kırıldığını görmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, tecrübelerini aktaracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments