Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı eşiğinden geçmek

Rüyada kapı eşiğinden geçmek

Rüyada kapı eşiğinden geçmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapı eşiğinden geçmek gördüyseniz:

  • Fazla gururlu olmanız nedeniyle kendinizi köşeye sıkışmış halde bulabilirsiniz.

Rüyada kapı eşiğinden geçmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, kazançlı kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşikten geçmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, masrafların altında kalacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına inanılır.

Rüyada kapı eşiğinde yatmak yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, darlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada kapı eşiğinde uyumak büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına işarettir.

Rüyada kapı eşikliği görmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, sorunlarının tamamen biteceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına yorulur.

Rüyada kapı eşiğini silmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada kapı eşiği yapmak karalar bağlayacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada kapı eşiğini temizlemek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments