Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermer oda görmek

Rüyada mermer oda görmek

Rüyada mermer oda görmek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, kısmet alacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mermer oda gördüyseniz:

  • Sizden daha güçlü olanlardan çabuk etkileniyorsunuz.

Rüyada mermer oda görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, yaşamına renk geleceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine inanılır.

Rüyada mermer almak sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, çok daha fazla adım atacağına tabir olunur.

Rüyada mermer merdivenden çıkmak bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mermer taş görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mermer merdivenden inmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Rüyada mermer bina görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına tabir olunur.

Rüyada mermer yemek sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine alamet eder.

Rüyada mermer kırıldığını görmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments