Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermer madeni görmek

Rüyada mermer madeni görmek

Rüyada mermer madeni görmek gelirinin garanti olacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, helal rızık yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mermer madeni gördüyseniz:

  • Size yöneltilen her eleştiriyi yıkıcı olarak algılamayın.Çünkü, dostlarınızın, söylediklerine kulak vererek onlardan bazı dersler çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada mermer madeni görmek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada elmas madeni görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada madeni bozuk para görmek vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine işaret eder.

Rüyada kömür madeni bulmak işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına inanılır.

Rüyada eski madeni para görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada krom madeni görmek tüm beklentilerini yerine getireceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada madeni para görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine alamet eder.

Rüyada ölüden madeni para almak eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments