Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven tırmanmak

Rüyada merdiven tırmanmak

Rüyada merdiven tırmanmak iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, günaha gireceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada merdiven tırmanmak gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz kontrol altına almazsanız davranışlarınız ters etkiler yaratabilir.

Rüyada merdivene tırmanmak bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, uygulayacağına tabir olunur.

Rüyada merdivene tırmandığını görmek talihinin artacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden tırmanmak çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına işaret eder.

Rüyada merdivenleri tırmanmak zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ip merdivene tırmanmak ondan her zaman iyi haberler alınacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına işarettir.

Rüyada tahta merdivene tırmanmak çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenle yukarı tırmanmak ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta merdiven tırmanmak başarının ve mutluluğun geleceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments