Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenlerden su aktığını görmek

Rüyada merdivenlerden su aktığını görmek

Rüyada merdivenlerden su aktığını görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenlerden su aktığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler veya meslektaşlarınız sizden gelecek önerileri bekliyor olabilirler.

Rüyada merdivenlerden su aktığını görmek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada musluktan su aktığını görmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin duvarından su aktığını görmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine delalettir.

Rüyada musluktan su akması görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine delalet eder.

Rüyada çok su aktığını görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayadan su aktığını görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada evin içine su aktığını görmek hastalıklarının da şifasını bulacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulur.

Rüyada eve su aktığını görmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, istediği gibi yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments