Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve su aktığını görmek

Rüyada eve su aktığını görmek

Rüyada eve su aktığını görmek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına rivayet eder.

Rüyada eve su aktığını gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmenize yardım edecek aktivitelere katılabilir, seyahatlere çıkabilirsiniz.

Rüyada evden su aktığını görmek hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve su aktığını görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada hortumla su aktığını görmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada su akmasını görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağlardan su aktığını görmek mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, aldığı borçların katbekat artacağına işaret eder.

Rüyada kaynar su aktığını görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, arzuların yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada memeden su aktığını görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine tabir olunur.

Rüyada berrak su aktığını görmek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments