Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok su aktığını görmek

Rüyada çok su aktığını görmek

Rüyada çok su aktığını görmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, çok kötü günler yaşayacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada çok su aktığını gördüyseniz:

  • Sözel olarak dile getirdiğiniz yaşamsal değişiklikleri veya projeleri yürürlüğe koyabilecek durumda olup olmadığınızı test edebilirsiniz.

Rüyada hortumla su aktığını görmek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, rakiplerine yenileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada evin içine su aktığını görmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, deniz aşırı işler yapılacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada buzdolabından su aktığını görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden temiz su aktığını görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına alamet eder.

Rüyada duvardan su akması görmek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, başarısının azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada su aktığını görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayalıklardan su aktığını görmek sonuçtan memnun kalacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada çamurlu su aktığını görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments