Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayadan su aktığını görmek

Rüyada kayadan su aktığını görmek

Rüyada kayadan su aktığını görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayadan su aktığını gördüyseniz:

  • Aileniz ya da diğer sevdiğiniz kimseler için bazı fedakarlıkları göze almanız olasıdır.

Rüyada kayalıklardan su aktığını görmek kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada kayadan su aktığını görmek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, sağlık ve hayır getireceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına alamet eder.

Rüyada kayalardan su aktığını görmek maddi gücünü yitireceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayalardan akan su görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada suyun içinde kaya görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada kayadan su fışkırdığını görmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine rivayet eder.

Rüyada su ve kaya görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada kayadan su çıktığını görmek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments