Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenlerden koşarak kaçmak

Rüyada merdivenlerden koşarak kaçmak

Rüyada merdivenlerden koşarak kaçmak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, işini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada merdivenlerden koşarak kaçmak gördüyseniz:

  • Kendi sebep olacağınız maddi zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada merdivenlerden koşarak kaçmak dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına delalet eder.

Rüyada merdivenden koşarak kaçmak neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdiveni koşarak çıkmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, anne ve baba duası alınacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına alamet eder.

Rüyada merdivenleri koşarak inmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine inanılır.

Rüyada merdiven koşarak inmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, sadece kendisini düşüneceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada merdivenlerden koşarak inmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada merdivenlerden koşarak çıkmak zorluk ve zahmete düşeceğine, rızkının çoğalacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenden koşarak indiğini görmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments