Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenleri koşarak inmek

Rüyada merdivenleri koşarak inmek

Rüyada merdivenleri koşarak inmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, müjdeli haberler alınacağına, zor bir döneme girileceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kişinin her türlü zenginliğine delalet eder.

Rüyada merdivenleri koşarak inmek gördüyseniz:

  • Size faydası olmayan iş ya da ilişkilerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada merdivenlerden koşarak inmek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine delalet eder.

Rüyada merdiven koşarak inmek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine inanılır.

Rüyada merdivenleri koşarak inmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine delalet eder.

Rüyada koşarak yokuş inmek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına tabir olunur.

Rüyada tepeden koşarak inmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada dağdan koşarak inmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, eksiklerinin farkına varacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden koşarak indiğini görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivenlerden koşarak kaçmak etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments