Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden koşarak kaçmak

Rüyada merdivenden koşarak kaçmak

Rüyada merdivenden koşarak kaçmak geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenden koşarak kaçmak gördüyseniz:

  • Evrenin planları var.

Rüyada merdivenlerden koşarak kaçmak insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine işaret eder.

Rüyada merdivenden koşarak kaçmak rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına inanılır.

Rüyada merdiven koşarak inmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada merdivenlerden koşarak çıkmak varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine delalettir.

Rüyada merdiveni koşarak çıkmak bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine delalettir.

Rüyada merdivenden koşarak indiğini görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenleri koşarak inmek huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına işarettir.

Rüyada merdivenlerden koşarak inmek ruh sağlığının bozulacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments