Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiveni koşarak çıkmak

Rüyada merdiveni koşarak çıkmak

Rüyada merdiveni koşarak çıkmak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, nahoş sözler işiteceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdiveni koşarak çıkmak gördüyseniz:

  • Doğru alanda ilerlediğinizin hala farkına varmamış olamazsınız.

Rüyada merdiveni koşarak çıkmak imkânların çok daha iyi olacağına, hayırlı haberler alınacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenlerden koşarak çıkmak iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, fakirleşeceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine işaret eder.

Rüyada merdivenden koşarak indiğini görmek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, çocuklarının fazla olacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdiven koşarak inmek uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenlerden koşarak inmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, birçok kişiye yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada merdivenlerden koşarak kaçmak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, güçlendikçe güçleneceğine yorulur.

Rüyada merdivenden koşarak kaçmak çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, borçlanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenleri koşarak inmek dostlarıyla bir araya geleceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments