Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenlerden koşarak çıkmak

Rüyada merdivenlerden koşarak çıkmak

Rüyada merdivenlerden koşarak çıkmak daha iyi şartlarda yaşayacağına, kısmetlerinin artacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada merdivenlerden koşarak çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda belli bilgilere ulaşmadan ya da elinizdeki bilgileri netleştirmeden harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada merdivenlerden koşarak çıkmak sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize delalet etmektedir.

Rüyada merdiveni koşarak çıkmak insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenlerden koşarak inmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına yorulur.

Rüyada merdivenleri koşarak inmek parasının ve malının da artacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden koşarak kaçmak kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada merdiven koşarak inmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, lüks, konfor içinde olacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenlerden koşarak kaçmak sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenden koşarak indiğini görmek tövbelerinin karşılık bulacağına, kıdem atlayacağına, kem gözlere gelineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments