Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven koşarak inmek

Rüyada merdiven koşarak inmek

Rüyada merdiven koşarak inmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada merdiven koşarak inmek gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarını üstlenmek ya da cezasını çekmek zorunda değilsiniz.

Rüyada merdivenleri koşarak inmek yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven koşarak inmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada merdivenlerden koşarak inmek huşu içinde devam edeceğine, hızlanacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağdan koşarak inmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına tabir olunur.

Rüyada koşarak yokuş inmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına delalet eder.

Rüyada tepeden koşarak inmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden koşarak indiğini görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenlerden koşarak çıkmak niyetlendiği işlere gireceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments