Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden düşen birini görmek

Rüyada merdivenden düşen birini görmek

Rüyada merdivenden düşen birini görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, ticaretinin açılacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada merdivenden düşen birini gördüyseniz:

  • Biraz kazalara eğilimlisiniz.

Rüyada başkasını merdivenden düşerken görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, hayra ve esenliğe alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden düşerek ölmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, korkularını yeneceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının merdivenden düştüğünü görmek aradığı çareleri bulacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, güçlendikçe güçleneceğine delalettir.

Rüyada merdivenden düşecek gibi olmak yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun merdivenden düştüğünü görmek bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, başarısının artacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun merdivenden düştüğünü görmek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden birinin düştüğünü görmek işleri yoluna sokacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenden düşürülmek takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments