Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenlerden düşmek

Rüyada merdivenlerden düşmek

Rüyada merdivenlerden düşmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına yorulur.

Rüyada merdivenlerden düşmek gördüyseniz:

  • Ailenizle ya da eşinizle konuşabileceğiniz ortamlar yaratın.

Rüyada merdivenden kayıp düşmek bunun için sabırsızlanacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenden düşmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına inanılır.

Rüyada merdivenden çıkarken düşmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına alamet eder.

Rüyada merdiven çıkmak ve düşmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada merdivenden kayarak düşmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, hayatını yoluna koymaya rivayet etmektedir.

Rüyada merdivende düşmek kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada merdiven basamaklarından düşmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yürüyen merdivenden düşmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments