Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden düşmek

Rüyada merdivenden düşmek

Rüyada merdivenden düşmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, özel hayatında mutlu olacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenden düşmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları büyütebilir veya olayları karşınızdaki kişiye büyüterek anlatabilirsiniz.

Rüyada merdivenden düşmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, işlerinden feragat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenlerden düşmek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada merdiven boşluğundan düşmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, para sıkıntısından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada merdivenden kayıp düşmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada merdivenden aşağı düşmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenden boşluğa düşmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaç merdivenden düşmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada merdiven çıkarken düşmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, isteklerini yerine getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments