Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yürüyen merdivenden düşmek

Rüyada yürüyen merdivenden düşmek

Rüyada yürüyen merdivenden düşmek başarılarının her geçen gün artacağına, görgülü ve kültürlü olacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, rahat bir hayat süreceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına işarettir.

Rüyada yürüyen merdivenden düşmek gördüyseniz:

  • Yanlış özür beyan etmeniz veya olan biten yanlışlıkları düzeltmemeniz durumunda sorun yaşanabilir.

Rüyada merdiven boşluğundan düşmek kurtuluşa ereceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada merdivenden düşmekten kurtulmak ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdiven çıkarken düşmek herkesin şaşırtılacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdiven basamaklarından düşmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına delalet eder.

Rüyada merdivene düşmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden boşluğa düşmek dertlerin dermanının bulunacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada merdiven boşluğuna düşmek mutluluktan havalara uçacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına delalettir.

Rüyada merdivenden aşağı düşmek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, bahtın açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments