Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivende düşmek

Rüyada merdivende düşmek

Rüyada merdivende düşmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, günah işleyeceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza işaret eder.

Rüyada merdivende düşmek gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki değişim sürecine giriyor.

Rüyada merdivenden düşmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına alamet eder.

Rüyada merdivenden kayarak düşmek zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine işarettir.

Rüyada okulun merdiveninden düşmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada merdivenden aşağı düşmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine delalet eder.

Rüyada yüksek merdivenden düşmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine inanılır.

Rüyada merdiven boşluğundan düşmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdiven çıkmak ve düşmek maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine işarettir.

Rüyada merdivenlerden düşmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, kafasının sakinleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments