Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden çıkarken düşmek

Rüyada merdivenden çıkarken düşmek

Rüyada merdivenden çıkarken düşmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, onu isyan noktasına getireceğine inanılır.

Rüyada merdivenden çıkarken düşmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz üşütme ile gelen hastalıklara açıksınız.

Rüyada merdiven çıkarken düşmek dertlerin yükünden kurtulacağına, başarısının düşeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden çıkarken düşmek hedeflerini gerçekleştireceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden çıkarken görmek yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada merdiven çıkarken zorlanmak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, rahatının bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden çıkarken zorlanmak yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdiven çıkarken yorulmak sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına işarettir.

Rüyada tahta merdivenden düşmek insanlardan uzaklaşacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine işaret eder.

Rüyada merdivenden boşluğa düşmek epey bir zarara uğrayacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments