Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven çıkmak ve düşmek

Rüyada merdiven çıkmak ve düşmek

Rüyada merdiven çıkmak ve düşmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye, yeni bir haneye sahip olacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdiven çıkmak ve düşmek gördüyseniz:

  • Üzerinde düşünmeden verdiğiniz veya vereceğiniz sözler yüzünden ileride çok zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada merdiven çıkmak ve düşmek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdiven çıkarken düşmek sorunlarını çözebileceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden boşluğa düşmek manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven boşluğuna düşmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden kayıp düşmek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, yokluk çekeceğine işaret eder.

Rüyada tahta merdivenden düşmek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına işaret eder.

Rüyada merdiven basamaklarından düşmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenden düşmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments