Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden kayarak düşmek

Rüyada merdivenden kayarak düşmek

Rüyada merdivenden kayarak düşmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, yoksul için zenginliğe, sıkıntılı bir döneme gireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenden kayarak düşmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendi programlarında veya takımlarında yer almanız için rekabet içine girebilirler.

Rüyada merdivenden kayarak düşmek hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, beddua ve ah alacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına delalettir.

Rüyada merdivenden kayarak inmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada merdivenlerden kayarak inmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada buzda kayarak düşmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına inanılır.

Rüyada kayarak yere düşmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kayarak düşmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayarak inmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan kayarak inmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments