Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden kayıp düşmek

Rüyada merdivenden kayıp düşmek

Rüyada merdivenden kayıp düşmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden kayıp düşmek gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi olmanız daha verimli sonuçlar almanızı sağlayabilir.

Rüyada merdivenden kayıp düşmek yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayıp düşmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine rivayet eder.

Rüyada banyoda kayıp düşmek rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına yorulur.

Rüyada karda kayıp düşmek afiyete ereceğine, haneden birinin ayrılacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağı kayıp düşmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada buzdan kayıp düşmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalet eder.

Rüyada kardan kayıp düşmek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda kayıp düşmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, eğlenceli günler geçirileceğine, kendi şansını kendi yaratacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments