Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenin en üstünde görmek

Rüyada merdivenin en üstünde görmek

Rüyada merdivenin en üstünde görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, durulacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine yorulur.

Rüyada merdivenin en üstünde gördüyseniz:

  • Fazla talepkar görünmemeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada merdivenin en üstünde durmak çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenin en üstünde olmak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenin en üstünde görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenin en tepesine çıkmak çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına işarettir.

Rüyada merdivenin en üstüne çıkmak gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına delalettir.

Rüyada binanın en üstünde olmak zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına işarettir.

Rüyada geminin en üstünde olmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine yorulur.

Rüyada merdiven üstünde durmak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, işinin de hep yürüyeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments