Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenin en tepesine çıkmak

Rüyada merdivenin en tepesine çıkmak

Rüyada merdivenin en tepesine çıkmak elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, karşılıksız bırakmayacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada merdivenin en tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık veya beklenmedik eski bir tanıdık yeni girişimlerde bulunmanıza neden olabilir.

Rüyada merdivenin en tepesine çıkmak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına delalettir.

Rüyada dağın en tepesine çıkmak sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağacın en tepesine çıkmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada binanın en tepesine çıkmak aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, maddi imkânlarının azalacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına delalet eder.

Rüyada en yüksek tepeye çıkmak adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada en tepeye çıkmak kişinin çocuk hasreti çekeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenin en üstüne çıkmak işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenin tepesine çıkmak başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments