Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağacın en tepesine çıkmak

Rüyada ağacın en tepesine çıkmak

Rüyada ağacın en tepesine çıkmak büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, kazancınızın artacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağacın en tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Parasal konularda yıldızların olumlu etkisi altındasınız.

Rüyada ağacın en tepesine çıkmak düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada merdivenin en tepesine çıkmak rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada en tepeye çıkmak aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada binanın en tepesine çıkmak bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına delalettir.

Rüyada en yüksek tepeye çıkmak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada dağın en tepesine çıkmak şansının bahtının açılacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağacın tepesine çıkmak iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına işarettir.

Rüyada ağaç tepesine çıkmak gelirinin de artmayacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, kazancını iki kat arttıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments