Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenin en üstünde olmak

Rüyada merdivenin en üstünde olmak

Rüyada merdivenin en üstünde olmak yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına alamet eder.

Rüyada merdivenin en üstünde olmak gördüyseniz:

  • Maddi veya hukuki konularla ilgili endişelerinizi bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada merdivenin en üstünde görmek iyi konumlara geleceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenin en üstünde olmak maddi konuların çözüme kavuşacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenin en üstünde durmak iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenin en tepesine çıkmak rütbesinin artacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada merdivenin en üstüne çıkmak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına yorulur.

Rüyada geminin en üstünde olmak hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına delalet eder.

Rüyada binanın en üstünde olmak sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, işinde çok ilerleyeceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenin üstünde görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, işlerin düzene gireceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments