Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayarak yere düşmek

Rüyada kayarak yere düşmek

Rüyada kayarak yere düşmek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, sağlık ve hayır getireceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayarak yere düşmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizin için iyi olmayan konularda size baskı kurabilirler.

Rüyada kayarak yere düşmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden kayarak düşmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada buzda kayarak düşmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine inanılır.

Rüyada kayarak düşmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıldız kayarken dilek tutmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına inanılır.

Rüyada yıldız kayarken dua etmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, kazancının azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yokuştan kayarak inmek kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, tövbe etmeden vefata, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yolda kayarak gitmek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments