Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzda kayarak düşmek

Rüyada buzda kayarak düşmek

Rüyada buzda kayarak düşmek yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işaret eder.

Rüyada buzda kayarak düşmek gördüyseniz:

  • Bazı isteklerinizin gerçekleşebilmesi için harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada buzda kayarak düşmek ona özlemle sarılacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, eşi ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada kayarak yere düşmek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada merdivenden kayarak düşmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada kayarak düşmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına delalettir.

Rüyada kayarak uçmak kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan kayarak inmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, kötü gidişe dur denileceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada kayarak düştüğünü görmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada merdivenlerden kayarak inmek aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments