Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayarak düşmek

Rüyada kayarak düşmek

Rüyada kayarak düşmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına, işlerinin zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada kayarak düşmek gördüyseniz:

  • Bazı hedeflerinize ulaşmak için doğru kişilerle iletişim halindesiniz.

Rüyada kayarak düşmek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayarak yere düşmek çaresiz hallere düşeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden kayarak düşmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına işarettir.

Rüyada buzda kayarak düşmek hayır işleri yapacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayarak inmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten kayarak inmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıldız kayarken dua etmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, güzel işlere imza atacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalet eder.

Rüyada yıldız kayarken dilek tutmak anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments