Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden düşürülmek

Rüyada merdivenden düşürülmek

Rüyada merdivenden düşürülmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada merdivenden düşürülmek gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen işlere karışmamanızda fayda var.

Rüyada merdiven düştüğünü görmek küslerin ve kırgınların barışacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine delalet eder.

Rüyada birinin merdivenden düştüğünü görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden düşen birini görmek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada merdivenden birinin düştüğünü görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, kendisini eve kapatacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivenlerden düştüğünü görmek gelirinin eksileceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına alamet eder.

Rüyada merdivenden düşeni görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada birini merdivenden düşerken görmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, iç sıkıntısına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada birinin merdivenlerden düştüğünü görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments