Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden düşmekten kurtulmak

Rüyada merdivenden düşmekten kurtulmak

Rüyada merdivenden düşmekten kurtulmak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada merdivenden düşmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Güvensizlikler ilerlemenizi zorlaştırıyor.

Rüyada merdivenden düşmekten kurtulmak kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşmekten son anda kurtulmak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşmekten kurtulmak kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak fikirlerinin amacına ulaşacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçuruma düşmekten kurtulmak kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşmekten kurtulmak zor bir hayat sürmeye başlayacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, gözünün yaşını sileceğine alamet etmektedir.

Rüyada pencereden düşmekten kurtulmak ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına, sevdiği birini kırmaya işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşmek ve kurtulmak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments