Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan düşmek ve kurtulmak

Rüyada uçurumdan düşmek ve kurtulmak

Rüyada uçurumdan düşmek ve kurtulmak her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına işarettir.

Rüyada uçurumdan düşmek ve kurtulmak gördüyseniz:

  • Size karşıt görüşlerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada uçurumdan düşmek ve kurtulmak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, fakirlerin güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşmekten kurtulmak hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçuruma düşmekten kurtulmak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak borçların artacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarından kurtulmak hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada uçurumun kenarından kurtulmak ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, alınganlıkların hasıl olacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan kurtulmak kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşerken kurtulmak aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments