Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden aşağı inmek

Rüyada merdivenden aşağı inmek

Rüyada merdivenden aşağı inmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, huzurlu hissedileceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden aşağı inmek gördüyseniz:

  • Engeller ya da zorluklarla mücadele etmemiz gerekebilir.

Rüyada merdivenle aşağı inmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, kırılan kalplerin barışacağına işarettir.

Rüyada merdiven aşağı inmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden aşağıya inmek iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenden aşağı inmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına yorulur.

Rüyada arabayla yokuş aşağı inmek kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına delalet eder.

Rüyada yoldan aşağı inmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünden aşağıya inmek rakiplerinin üzüleceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments