Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla yokuş aşağı inmek

Rüyada arabayla yokuş aşağı inmek

Rüyada arabayla yokuş aşağı inmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla yokuş aşağı inmek gördüyseniz:

  • Belli bir bütçeye bağlı kalarak kişisel gelişiminizi ilgilendiren adımlara atmanız mümkün olabilir.

Rüyada yokuş aşağı arabayla inmek hoş olaylar yaşayacağına, başarılarını ispat edeceğine, kurulu düzeni olacağına işaret eder.

Rüyada arabayla yokuş aşağı inmek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bisikletle yokuş aşağı inmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, onlardan fayda göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı kayarak inmek elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı hızla inmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada otobüsle yokuş aşağı inmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına tabir olunur.

Rüyada dik yokuştan aşağı inmek yeni girişimlerde bulunacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yokuş aşağıya inmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, bunun da rüya sahibine sorun olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments