Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoldan aşağı inmek

Rüyada yoldan aşağı inmek

Rüyada yoldan aşağı inmek evine haciz geleceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, güven kaybına uğrayacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yoldan aşağı inmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizle ilgili bazı şuuraltı gerginlikleri yaşayabilirsiniz.

Rüyada yoldan aşağı inmek şansın yüzüne güleceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına alamet eder.

Rüyada iple aşağı inmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, herkesi doğru yola çağıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kayalıklardan aşağı inmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya delalet etmektedir.

Rüyada asansörle aşağıya inmek canın derdine düşeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine işaret eder.

Rüyada dağdan aşağı inmek ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada camdan aşağı inmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına tabir olunur.

Rüyada camdan aşağıya inmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına inanılır.

Rüyada yüksek binadan aşağıya inmek imkânsızı başaracağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments