Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenle aşağı inmek

Rüyada merdivenle aşağı inmek

Rüyada merdivenle aşağı inmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına işarettir.

Rüyada merdivenle aşağı inmek gördüyseniz:

  • Ufak bir hediye alabilir ya da bir arkadaş toplantısında bulunabilirsiniz.

Rüyada merdiven aşağı inmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, mutlu günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenden aşağı inmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, düzenin bozulacağına, esenliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden aşağıya inmek kudretinin yerine geleceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine delalet eder.

Rüyada merdivenle aşağı inmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünden aşağıya inmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dik yokuştan aşağı inmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine alamet eder.

Rüyada dağdan aşağı inmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments