Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden aşağıya inmek

Rüyada merdivenden aşağıya inmek

Rüyada merdivenden aşağıya inmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenden aşağıya inmek gördüyseniz:

  • Aranızdan birisi sadık olmayabilir ya da dürüst davranmıyor olabilir, geleceğinizi düşünerek hareket etmelisiniz.

Rüyada merdivenden aşağı inmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, kederden ve stresten kurtulacağına yorulur.

Rüyada merdiven aşağı inmek çok doğru bir yol tutulacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden aşağıya inmek kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenle aşağı inmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı arabayla inmek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünden aşağı inmek nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bisikletle yokuş aşağı inmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments