Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dik merdivenden aşağı inmek

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek gördüyseniz:

  • Konuşmaktan çok dinlemenizde fayda var.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek borçların kolaylıkla kapanacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada dik yokuştan aşağı inmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine delalettir.

Rüyada dik merdivenden inmek ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dik bir merdivenden inmek parasının üstüne para ekleyeceğine, hasret giderileceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Rüyada dik merdiven inmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada dik merdivenlerden inmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, makamının artacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada merdiven aşağı inmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bereketin ve verimin geleceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenden aşağı inmek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, daha rahat bir hayatı olacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments