Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden aşağı koşmak

Rüyada merdivenden aşağı koşmak

Rüyada merdivenden aşağı koşmak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına, verimliliğinin de artacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına yorulur.

Rüyada merdivenden aşağı koşmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuya hız kazandırma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada merdivenden aşağı koşmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada yokuş aşağıya koşmak illet hastalıklara tutulmayacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bayır aşağı koşmak kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya işaret eder.

Rüyada dağdan aşağı koşmak hayırlı bir döneme girileceğine, kısmetli bir işe atılmaya, okuyacağına ve bilgileneceğine rivayet eder.

Rüyada bayırdan aşağı koşmak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına işaret eder.

Rüyada yokuştan aşağı koşmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada iniş aşağı koşmak kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden aşağıya atlamak ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments